Живот без страх, благодарение на умния чора OWLET!

Когато видях рекламата на OWLET и след като прочетох за какво се използва, знаех, че това е нещо, от което се нуждаем. За съжаление, не можем да си го позволим финансово, но невероятната компания OWLET ни осигури съдействие и ние успяхме да видим уникалността на този чорап. Той може да проследява сърдечния ритъм, тенденциите в съня и нивото на кислород в кръвта.

Синът ми е със синдром на Даун, претърпял е 7 операции и ни предстоят още, включително две сърдечни операции. Да сме наясно постоянно със състоянието му е много важно за нас. Множеството операции ни доведоха до там, че той изпитва ужас когато има нещо по тялото си, което не му принадлежи. Колкото по-възрастен става, толкова повече се съпротивлява, НО! Тъй като Умният чорап на OWLET е много удобен, синът ми изобщо няма нищо против. Той няма никакъв проблем да го усеща на крака си. Не му пречи, не го притиска и най-важното – не ограничава пространството му, не се налага да държи ръката или пръста си, както при измерване на сатурацията с  уреда за пръста. С чорапчето се чувства свободен и затова го приема.

Какво означава това за мен? Да спя пълноценно, особено в случай, когато детето е с нарушени жизнени функции! Да спя в леглото си и да не се страхувам да заспя е много освобождаващо за мен. Това означава, че и аз съм спокойна, което е най-важното за едно бебе. Щастлив родител = щастливо дете. Приложението на телефона ще ви предупреди, ако чорапът се е изместил от крачето и не може да се проследи или ако нещо не е наред. Мога да видя всичко от разстояние на телефона си, без да ходя до стаята му, за да проверявам дишането му и да нарушавам съня му. Друго голямо предимство е камерата, през която мога да погледна, за да видя дали той просто случайно не е станал и не е сложил собствения си чорап. Наистина оценявам факта, че мога да го взема навсякъде благодарение на захранващата батерия. Където и когато имам подозрение, че нещо не е наред, мога бързо и своевременно да проверя това, което ми е необходимо. За нас OWLET промени живота ни, за да бъде той спокоен, щастлив и без стрес. БЛАГОДАРИМ ВИ 

 

Майка на малкия Матиас

Shopping Cart
Scroll to Top