За Owlet

Owlet е иновативна марка, специализирана в производството на смарт устройства за бебета и малки деца. Компанията е основана през 2013 г. в Прово, Юта, САЩ от Кърт Уоркман и Джордан Монро Те са били мотивирани от загрижеността за безопасността на своето бебе и стреса от постоянните нощни проверки. За да предоставят на родителите по-спокоен сън и възможностост за ефективно наблюдение на бебетата си, те създават продукт, който предоставя необходимата информация в правилното време.

Така се ражда първият продукт на Owlet, Smart Sock –Умен чорап. През 2015 г. компанията представя втора версия, която следи сърдечния ритъм и нивата на кислород в кръвта. Оттогава, използвайки съвременни технологии, те непрекъснато работят по подобряване на продуктите си, за да ги направят безопасни, надеждни и лесни за използване. Разработени са нови поколения на Smart Sock, а линията от продукти се разширява и включва смарт камери за наблюдение на съня и измерване на температурата и влажността в стаята.

Owlet се превърна в една от водещите марки в грижата за новородени и бебета чрез постоянни иновации и спечели много награди. Умният чорап на Owlet е проследил над 4.2 милиарда сърдечни пусла на бебета и този брой продължава да расте. Над милион родители вече са се доверили на Owlet – и 94% от тях потвърждават, че им помага да спят по-спокойно, а 96% се чувстват по-малко стресирани. По този начин, удовлетвореността на родителите от продукта говори за себе си и дава мотивация на компанията да продължи усилията си. В момента продукта се предлага в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Европа.

Shopping Cart
Scroll to Top