Owlet наистина помага 💯

Чорапът на Винсент започна да съобщава за проблем в началото на вечерта (преди това го беше обул и всичко беше наред). Изглеждаше напълно нормален, не изпадаше в истерия, не се задъхваше, а просто заспиваше. Когато проверих първата аларма в приложението и видях пулс от около 295 удара в минута, помислих, че е грешка, тъй като той изглеждаше напълно нормален във физиологично отношение. Обаче алармите продължиха дори след рестартиране на устройството, което вече ни се стори странно, затова допряхме ухо до гърдите му и чухме, че сърцето му бие твърде бързо. Първо се свързахме с лекарката, наша съседка, но когато тя чу ударите на сърцето му, веднага се обади на Бърза помощ.

При постъпването в педиатричното интензивно отделение на Университетската болница, началникът на отделението постави диагноза тахикардия (впоследствие потвърдена от кардиолози) въз основа на ЕКГ-то.
Казаха ни, че това е доста рядко срещано при толкова малки деца и че никога не са виждали толкова малко бебе, доведено в такова „добро“ състояние. При такова състояние повечето бебета вече са посинели.
Най-хубавото от тази случка, е че в интензивното отделение ни посетиха кардиолози, които ни попитаха за чорапчето, като казаха, че планират да купят чорапчета за деца, които са диагностицирани със сърдечни проблеми и са регистрирани в кардиологията.

Якоб – ИТ мениджър

Shopping Cart
Scroll to Top