Smart Sock използва пулсова оксиметрия, за да измери сърдечната честота и нивата на кислород на вашето бебе. Сензорът изпраща данните за сърдечната честота и нивата на кислород към базовата станция. След това базовата станция изпраща тези данни към вашия смартфон.

Smart Sock и базовата станция се свързват чрез Bluetooth. WiFi е необходим, ако желаете да използвате мобилното приложение, в което да видите данните на вашето бебе. Базовата станция е основната система за уведомяване. Ако вашият WiFi прекъсне или батерията на телефона ви падне, базовата станция ще продължи да ви известява. Не се препоръчва да се използва HotSpot WiFi.


Owlet Smart Sock 3 е подходящ за повечето деца на възраст от новородени до осемнадесет месеца (до 13,5 кг). Owlet Smart Sock Plus и Smart Sock Extension Pack включват чорапи, подходящи за деца до 5 години (до 25 кг).

Owlet Smart Sock е тънък и може да се носи под обикновен чорап. Просто се уверете, че сте избрали правилният размер Smart Sock за вашето бебе и че обикновеният чорап и пижамата не са прекалено плътни.

Уверете се, че сте отстранили сензора преди пране. Препоръчваме платненият чорап да се пере веднъж седмично или когато е необходимо. Това ще помогне продуктът да работи правилно без да дразни кожата на крачето. Препоръчително е чорапът да се пере в студена вода – на ръка или в пералня (поставен в торба за дрехи) на деликатна програма. Нека да изсъхне на въздух. Не го поставяйте в сушилня, тъй като топлината от сушилнята може да деформира виниловия прозорец и тъканта да загуби формата си по-бързо. Крачетата на бебето могат да се потят през нощта, а бактериите обичат да се развиват в топла и влажна среда, затова редовното им миене ще ги поддържа здрави и щастливи!

Owlet Smart Sock се предлага в 3 платнени чорапа с размери от 1 до 3. Нашите чорапи са проектирани да пасват на децата от новородени до 18 месеца или от 2,5 кг до 11 кг. Действителните размери могат да варират, тъй като бебешките крачета са различни по форма. Важно е чорапът да приляга плътно, но да не е прекалено стегнат.

Чорапът се предлагат в 3 цвята – мента, пепел от рози и морско зелено.

Гаранцията на продукта е 2 години. Два често срещани проблема, които не се покриват от гаранцията, са сензори, повредени от домашни любимци или изпрани в пералня.

Интелигентният чорап Owlet е потребителски продукт, който предоставя данни за здравето на бебето и спокойствие по време на сън за родителите. Owlet Smart Sock не е одобрено от FDA медицинско изделие и е създадено и предназначено за семейства със здрави бебета. Не заменя основните практики за безопасен сън.

Пулсовата оксиметрия се използва в американските болници от 1987 г. и оттогава насам не са открити негативни ефекти. Ако продуктът се използва, както е препоръчано, не трябва да причинява никаква вреда на бебето.

Не е необходимо да сменяте батерията. Чорапът се захранва от акумулаторна батерия с размер на монета. Вашият чорап обаче ще трябва да зареждате ежедневно.

И двамата родители имат достъп до данните на детето в приложението през съответните си смартфони.

Базовата станция е вашата основна система за известяване. Въпреки че няма да можете да видите данните на живо, базовата станция е проектирана да ви уведомява, ако сърдечната честота или нивата на кислород на вашето бебе са извън обхват.

Предлагаме Owlet камера, която предава 1080p HD видео в мобилното приложение Owlet. Камерата предлага нощно виждане, двупосочно аудио и фоново аудио, сензор за стайна температура, криптиран WiFi, 130-градусов широкоъгълен обектив и др. Камерата работи чудесно самостоятелно, но също така се интегрира и с умния чорап Owlet Smart Sock.

Ще бъдете уведомени, ако чорапът не получава валидни показания или е паднал от крака.

Всяко дете ще се нуждае от собствен умен чорап Smart Sock, а в мобилното приложение Owlet в рамките на един акаунт ще можете лесно да добавяте множество детски профили.

Smart Sock не е медицинско изделие. Не е предназначен за използване като медицинско изделие или за замяна на медицинско изделие. Той не е предназначен да диагностицира, лекува, облекчава или предотвратява каквато и да е болест или да изследва, заменя или модифицира анатомията или всеки физиологичен процес. Интелигентният чорап Owlet е предназначен за здрави бебета на възраст от новородени до 18 месеца. Праговете за уведомяване на Owlet Smart Sock не са толкова строги, като праговете на медицински монитор. Този продукт има за цел да ви помогне да проследявате благосъстоянието на вашето бебе и не е предназначен да замести болногледач. Вие носите отговорност за здравето и благополучието на вашето бебе и за спазването на указанията за безопасен сън и полаганите грижи. Не използвайте Smart Sock като диагностичен инструмент. Не използвайте Smart Sock, ако вашият лекар препоръчва използването на болничен пулсов оксиметър. Не използвайте Smart Sock, ако вашият лекар препоръчва използването на болничен монитор за апнея. Не използвайте Smart Sock като извинение за необезопасен навик при сън. Не използвайте Smart Sock като заместник на възрастен.

Може да сте изпробвали тази технология в лекарския кабинет. Пулсоксиметрията е разположена в малката червена щипка, която поставят на пръста ви, когато отидете в болница. Малка светлина свети през кожата ви и количеството кръвен поток и нива на кислород се оценяват въз основа на това колко светлина се предава на сензора.

Използва Bluetooth 4.0 (2,4 GHz). Умният чорап няма да получи смущения от домашни аларми, мобилни телефони или друга електроника. Базовата станция също използва WiFi, за да комуникира чрез вашия интернет с облака.

Не, чорапът не е винаги включен, а и използва Bluetooth Low Energy (BLE), за да комуникира периодично с вашия телефон. Радиовълните, генерирани от устройството, са повече от двадесет пъти под тези на мобилните телефони, които носим в джобовете си по цял ден.

Приложението Owlet е съвместимо с устройства iOS 13 или по-нова версия и с устройства Android 7.0 или по-нова версия.

Сензорът Owlet Smart Sock съдържа малка батерия, която се изтощава за по-дълги периоди от време. Ако се остави да се изтощи напълно, това може да повлияе на способността на сензора да възстанови първоначалните си свойства. Следвайте стъпките по-долу за успешно съхранение на вашия Smart Sock.

1. Заредете напълно сензора от захранващата базова станция (уверете се, че базовата станция е включена в контакта, когато зареждате сензора).
2. Изключете сензора от базовата станция.
3. Изключете захранването на сензора веднага след като сте го премахнали от базовата станция.
4. Изключете базовата станция от контакта.
5. Съхранявайте сензора и базовата станция на хладно и сухо място.
6. Презареждайте сензора на всеки 6 месеца и следвайте стъпки 1-5.

 

Shopping Cart
Scroll to Top